Piiiinsamt

En rolig sak som hände på jobbet bara...

En tjej med konstig dialekt (eller dansk) frågar mig.
Hon: Vart är tevann?
Jag: Vad sa du?
Hon: Tevann?
Jag tänker så fort jag bara kan och försöker lista ut vad de va hon sa, tillslut fattar jag!
Jag: Tv:n är där, säger jag och pekar på en skit stor TV som sitter på väggen, och hinner tänka hur dum hon är som inte kan se den!!!
Hon ser lite fundersam ut och lite lätt irriterad. Sen säger hon långsamt och extremt tydligt.. Tevatten.
Jag: Jahaaaa!

( jag sprang ganska snabbt ut i köket och skrattade åt mig själv, de kunde jag göra den närmaste timmen i alla fall ;)

Sen hör jag hur hon sitter och skrattar med sina kompisar och berättar historien... hmm jobbigt att behöva gå förbi där typ 10 ggr sen!

Alex hann jag med att träffa någon halvtimma oxå, great ! :D


Plugg

Pluggpluggpluggpluggis, usch vad jag hatar´t!

Jag får ont i huvet av det, och tillräckligt mycke text till engelskan får jag inte ihop heller. Men jag tänker så här, jag gör alltid allting ordentligt hela tiden, det händer väldigt sällan att jag skiter i att göra saker som har med skolan att göra. Så nu orkar jag inte riktigt göra den är uppgiften riktigt ordentligt, så då får det vara okej, okej?

Idag när vi orienterade såsprang jag amanda och hanna på en älg, vi blev rädda och skrev och sprang... tjejer allstå!

Helg

Vaknade av mig själv idag vid halv 11, riktigt skönt att bara få sova tills man vaknar!

Sen har jag inte gjort ett jota, eller lite har jag ju gjort, men inget vettigt.
Ska snart ner på stan och fika innan det blir fotbollstittande. Tur att det är fint väder i alla fall så man slipper sitta och frysa!

Gårdagen var nicee! Grillning hos Hanna stod på schemat, dock vart inte mitt kött något gott så jag snodde lite utav Fredrik i stället ;) Sen vart det mest mys o prat, som vanligt med det är inte fel nånstans de!

Jag är glad förresten! Jag och mamma ska på något möte på torsdag om ögonlaser där de berättar om hur de går till och allt sånt, så jag hoppashoppashoppas att det kan funka på mig, skulle vara så jäääävla skönt! Tänk att få vakna på morronen och se allting klart! Eller att lägga sig i sängen och kolla på film och kunna somna till den utan att tänka på att man måste gå upp och ta ur linserna, eller att glasögonen är i vägen när man ligger ner. GAaah så skönt de vore!
Hoppas att de inte är 20 års gräns bara, 18 års gräns kan de ju vara, för de är ju inte jätte jätte länge kvar tills jag är de ändå!

Nej nu ska jag ner på stan. hejdåååå!


Onsdag

Sitter hemma hos Per, vi har precis ätit oss feta på pannkakor! Gött!

Tidigare idag direkt efter skolan så drog vi oss ned mot vallarna för att mysa och äta massa gott, vilket vi alltid gör iof. But I like it, I like it alot!

Man känner att sommaren, eller i alla fall våren är här med storm steg! De är varmt( men blåser dock kallt fortfarande) men den punkten kan vi ju glömma ett litet tag va?
Att bara kunna sätta sig nere på vallarna är vår och sommar för mig. Dock att redan sitta utan tröja utomhus är väl lite att ta i, eller?


Tisdag

Buset som vi gjorde igår kväll va inte annat än bäst! Det vi roade oss med en Måndag kväll var dare night. Vilket gick ut på att man var i två olika lag, ett tjej och ett kill lag. Och man tävlar då om vilket lag som får ihop flest poäng genom att göra massa roliga saker (pinsamma) ;) Tillexempel ligga i en rondell och låssas sola i bara underkläder, eller strippa till underkläder vid sporthallen, eller vad sägs som att smygbada på hjortens? Bara några av alla de saker som vi roade oss med. Låter de någe kul eller? Klart som fan de gör, o de va de!
Hoppas de blir en repris på de va!

Dagen har varit väldigt bra men väldigt dyr för min del! Åkte ner på stan och tog en brunch med Anna, Emma,Frida och Jossan. Sen gick vi och kollade lite på stan, och jag kan ju inte hålla i mina pengar, så de rök iväg ganska fort. Men bra saker blev de ju, o de är väl huvudsaken? Så nu har jag börjat lite smått med att tvätta fönster hemma för att skrapa ihop lite pengar. Mamma är livrädd när jag hänger ut genom fönstret som en apa, så hon står och håller i mig i byxorna, som att de skulle hjälpa om jag trillade liskom ?

Aja, nu blir de till att kolla ifatt på andraavenyn. tjaooo!

moahahha

I kväll blir de bus...

Söndag

Jag känner att det luktar mat, så då blir man ju slälvklart sugen, fast man inte ens är hungrig.. Konsitigt de där, att man vill ha mat fast man egentligen inte vill.

Jag började min dag genom att bli väckt utav en malin som ville ut på prommenad, så jag gick raskt upp. Så jag, Malin och Klara gick ut en liten sväng. Sen tillbaka hem till mig för att mamma och pappa ville gosa lite med Klara också, världens sötaste unge!!!

Sen så tog jag min raser cykel hem till Frida där jag mest låg och gjorde ingenting, kollade på när Jossan och Frida fixade i lägenheten.Det blev finfint de!

Nejmene.. mat nurå!


Marocko

Nu är jag äntligen hemma igen! Eller äntligen och äntligen, jag hade de jävligt nice därnere så skulle inte skada att vara kvar ett tag till om det inte skulle vara för alla gosiga människor här hemma som man saknar!

Dagarna spenderade vi mest genom att sola och bada, ett par utflykter till marknader hann vi med också.Dock blev vi total lurade på en av resorna. Vi skulle till en stor marknad som skulle vara utomhus ocg runt 3 fotbollsplaner stor. Men våran taxichafför tog oss till ett liten äckligt ställe där de bara fanns skit. Men vi trödde ju han hade tagit oss rätt för de va inte förrän efter då vi pratade med Vingkillen som vi fattade att vi blivit lurade.

Så de är ju inte så mysiga precis, och väldigt på är dem om man går och kollar, ganska jobbigt. De fattar ju inte att de tappar folk på de. För man går ju därifrån om man har en arab hängade efter sig som bara står o skriker.

Ett annat minus va maten, de va väldigt konstiga grejer de hade, och hade de något vanligt så smakade de ingenting, utav va mest dränkt i flott. Men de kanske va bra att de inte va så gott, för eftersom att vi hade all inklusiva skulle man väl gått upp ett antal kilo då ;)

Jag och pappa åkte jetski också, jag dog nästan när han körde, han tar de ju inte lugnt de är ju inte de! Men fett kul!

Annars så har redan vart förjävla bra asså! Jättefint väder hela veckan SORT +

Nu ska jag hitta på någonting med jossan, får se vad som händer :D

Senare ska jag också träffa Perkis. Gött asså!


1 april

ÅÅÅÅÅåååh! Vad skönt det är att redan ha påsklov! Kan de blir bättre? Nej de kan nog inte det. För om om bara ett dygn så ligger jag förhoppningsvis och steker vid varmare breddgrader! Men ska verkligen inte klaga på vädret som är här heller! Mysigt att våren äntligen kommer, nu kan de ju faktiskt inte komma mer snö?... eller?

Idag är de ju 1 april. Då får man luras. Jag skulle föröka lura mamma och pappa att jag inte kunde åka till marocko för att min engelska lärare skulle döda mig och jag skulle få ig om jag inte gjorde nationella i morron(som vi inte ens har), gick dom på de?...nepps, de känner sin dotter för väl att veta att jag inte för allt i världen skulle skippa en resa för ett nationella prov?!

Jag är förövrigt färdig med psykologin nu, skickade in de förut idag. Har ingen aning om hur de blev, men jag kände att jag inte orkade ha de o gå o tänka på hela påsklovet. Har man lov så har man lov. Förutom att jag ska försöka läsa så mycket som möjligt i engelska boken så har man gjort lite sånt också :)

Mamma Jag och Martina ska ner på stan ett litet tag sen, jag ska föröka hitta en kjol, hudlotion, deo och hårspray (eftersom att jag har snott martinas i typ en månad och hon blir galen så är de väl inte mer än rätt att jag införskaffar mig det själv nu!) och ett par solbrillor. Jag kommer antagligen att använda linser hela nästa vecka, så mina ögon kommer må toppen! :D (ironi) skitsamma, de är bara en vecka :)

Nej men hejdå då! puzz o kramizzar, åh vad jag är töntig.




Jag ska bada!

RSS 2.0