Rhodos

Har precis kommir hem från Rhodos där jag och Per va och åt idag, mysigt värre vare! Eftersom att vi inte kunde sova tillsammans idag så blev de ut och äta och gå en liten stadspromenad i stället :) Många hejdå pussar blev de eftersom vi inte kommer att ses på mer än en vecka nu, om vi inte hinner se varandra ett tag i skolan i morron.

Ska försöka göra klart så mycket på psykologin som jag bara kan, så det bara är att sitta och prata lite i morron på lunchen om hur alla har skrivit och så, så att man inte har skirvit helt åt skogen liksom! Det är krångligt de där med psykologi.

Det var förövrigt väldigt varmt och skönt nu på våran kvällsprommenad! 11 grader och klockan var halv 9, inte illa pinkat! Det går mot ljusare tider gorr folk!

Psykologi va de ja...

Tisdag

Nu sitter jag i vårt kära s7 och pluggar, psykologi.
Hanna svek mig nyss och gick härifrån, hon orkade inte riktigt sa hon, pyttsan! ;)

Idag kommer dagen ägnas åt Perkan, o plugga och om inte Sanne fortfarande är sjuk så kommer det att bli lite dans också!

Hade svenska argumenterande tal förut. Jag hade att jag var emot dödsstraff, gick ganska bra faktiskt. Men ni vet när man står där och ska försöka ta det lugnt, och så pratar man ändå så jävla fort så man knappt kan andas och rösten låter töntig, så blev de ett litet tag för mig idag, men sen kom jag igen igen ;)

Nej nu ska jag plugga igen.

Måndag

Ojojoj, nu har jag hunnit med att klippa ihop en låt, äta, plugga på1 timma och 45 minuter, jag jobbar effektivt vetni!

Lika slapp måndag idag som vanligt då, började vid 12 kollade på en halv film, vi fick inte se klart den? Aja, sen skulle man i alla fall diskutera lite, blev inte många knop gjorda då.

Och de här med psykologin asså, de har ju vart helt okej. Men det här hemprovet, ja ni vart ska man börja? De är riktigt krångligt tycker jag! Hoppas på att Per har kvar lite skills från när han läste de förra året så att han kan hjälpa mig lite med det sen kanske?

Nej nu ska jag packa ihop lite granna, ska iväg och dansa och sen hem till perkan.

Dargarna.

Dåligt med uppdatering här känner jag, har inte haft tid helt enkelt. Jag har inte sovit hemma sen i tisdags för att de har hänt så mycke roliga saker! :D

I torsdags så var närstan hela sekten ute i Jönåker för att spela in en skiva åt Frida som vi skulle ge till henne som 18-års present! Det var riktigt kul faktiskt, och Tony som vi va hos var riktigt skön, och snäll som ville hjälpa oss. Om du ska åka till Jönåker, var beredd på att folk stirrar ut dig, de har nog inte sett så många nya ansikten på ett tag, en gubbe stannade till och med och vevade ner rutan och pratade! xD

I fredas så var det vofflor hos Amandas mormor som fyllde och firning av Hannas mamma Monika som stod på schemat, det var väldigt roligt eftersom att vi( jag , jossan, amanda, anna, emma, anton och linus) hade fått nyklarna till Hannas lägenhet och kunnat förbereda den med lite fika och tända ljus medans Monika och familjen var och åt. Så när de kom hem så stod vi alla helt tysta i köket och började sjunga lite lågt, snacka om att hon blev överaskad när hon såg alla oss i köket, det var nog ingenting som hon hade räknat med! Men glad, ja de blev hon i alla fall.

I går så blev de ännu ett födelsedagsbarn som blev firat, nämligen Frida. Vi åt lite hos Emma, Frida fick några av sin a presenter, låten som vi hade spelat in, ett fotoalbum med massa bilder i, en klocka, sen när vi åkte hem till Frida för att äta marängswich så stod det på bordet massa glas som vi hade målat fint på :) Efter våran lilla earth hour så sjöng och spelade Anton jätte fint för oss!

Idag så vaknade jag jossan och frida hemma hos frida, vi åkte ner till stan för en brunch på birgers, sen så gick vi lite på stan bara! Nu sitter jag hemma hos Per, han och Jocke spelar fifa. hmm. Nu ska jag gå till dom igen :)

Undrar om man orkar läsa allt de här?!

Prylar!

Pappa har köpt en tvålautomat, det enda man behöver göra för att få lite tvål är att sätta hämderna under där tvålen brukar komma ut, o så kommer de lite tvål i händerna, gud så bra!! Haha, han tycker de är kul i alla fall så de är bara låta han hållas! ;)

Ingen jobbig dag idag i alla fall, kom till skolan halv 9 i morse, fick reda på att vi inte hade någon psykologi, men vi hade fått uppgift att göra, vi tänkte göra den, men vi orkade inte riktigt. Så vi satt o pratade lite, sen så hade vi slapp svenska, o sen så va matten inställd också av någon anledning jag inte riktigt fattade.
Slapp dag! Så Jag Jossan o Frida åkte hem till Emma och åt lite glass o kollade på Juno, gosig film tycker jag!

Morrondagen blir väl desto jobbigare, uppsatsskrivning i 3 timmar.. man får panik av att sitta så länge! Vi ska skriva en argumenterande uppsats, jag ska i alla fall skriva om dödsstraff, samma som jag ska hålla tal om, smart va? Två flugor i en smäll liksom! ;)

Nu väntar jag bara in klockan, att den ska bli 9, hoppas hela sverige sitter bänkade framför tv:n då, för då är de bästa Andra Avenyn, mahaaa!

Bounce

Nu sitter jag här vid datan igen! Typiskt mig, usch!

Har i alla fall varit iväg och dansat lite idag! Idag hade vi en bra danskväll (a) Vi satt och pratade i ungefär en timma och Jenny bjöd på tårta och lite godis för hon fyller 20 i morron! Klart de skulle firas? :P
Emelie,Hanna,Charlotte och jag funtar också på att åka på bounce summercamp i sommar, så ska kolla upp de lite mer! Fett kul ju!

Jossan jag och Martina ska kanske (jag vill,jag vill) åka o kolla på Bounce föreställning! Mahaa.

Nu är katterna borta :( buhuuu, fast jag fick ju i alla fall massa godis som tack så!

Måndag

När jag kom hem så hittade jag två söta katter som låg och sov, varav en som hade hittat sitt place i min garderob, det såg jätte gulligt ut, undra bara hur gulliga mina kläder kommer att se ut när han flyttar på sig, ganska håriga tror jag i alla fall!

Igår låg jag och Per och pratade om kloning, att man kanske någongång i framtiden kommer att kunna klona människor! Den tanken gör mig ganska rädd och äcklad! Tänk er om man skulle ha en kompis som blivit klonad, och så ska man vara med kompisen någon dag, hur kan man vara säker på att det är den riktiga personen och inte robot personen, jag tycker att de är som robotar, ingen riktig människa alltså, hur kan man vara säker på att det är den riktiga? Fett äckligt!

Här har ni de små gullegrisarna! Synd att våran kattvaktstid är över idag, de är ju nu de börjar känna sig hemmastadda!


Koffie och Curry som ligger o tar en powernap.


När jag va liten..

Vaknade sent, kanske alldeles för sent, men de är ändå söndag, och söndagar är riktiga slappar dagar!

Dagen ser ut som så att jag ska hem till Fridlut ett tag runt 3 där någongång, sen vid 6 blir de till att åka o dansa, och efter det så kommer min babe<3

Det kommer nog bli ganska jobbigt idag på dansen eftersom att jag inte kunde vara med förra veckan så blir mycke steg att ta in idag! Och jag som blir så himla arg när de inte går, men jag har dock lärt mig att kontrollera mina känslor lite bättre nu än när jag va liten, då va jag jobbig!

Mamma berättade i morse om att när jag var liten och var hemma hos Annika så hade de en dörr i hallen, och den stod jag o öppnade och stängde hela tiden tills jag blev tillsagd, då blev jag helt hysterisk och skrek att jag också ville ha en dörr i hallen!!!! Haha! Sen så ville jag inte bli vuxen heller, mamma frågade ju då självklart varför. Svaret hon fick var att jag inte ville ha tuttar! Lägga mig ner på stan och skrika kunde jag också, och att dra upp tröjan över huvet mitt på stan va heller inga problem. Haha! Jag va konstig när jag va liten!

Godkänd låt!

Denna låt "dunkar" jag om och om igen , den är mysig!


Elräkningar

Pappa kom nyss in till mig och var lite lätt irriterad, vi har fått en elräkning som inte är att leka med, han har aldrig betalat en dyrare elrälning, han skyller på mig o mina långa dusch besök, oops!

Har vart i Ramdalen och kollat innebandy, eller kollat och kollat, jag åkte dit för att träffa Malin, det var kul att se henne :) Heter de på Ramdalen eller i Ramdalen? Han inte träffa Alex nu när hon va här :/ attans! Får försöka ses så snabbt som möjligt i stället.

Gårdagen var inte annat än mysig! God mat, glada tjejer, spel och musik! oh yes!

Våran älskade Frida fyller hela 18 år idag! Vi ringde och skrek sjöng till henne i natt direkt efter 12, hon ska tävla idag och jag tror nog att hon hade gått o lagt sig, men som sagt så fyller man bara vuxen en gång i livet och vi var villiga att fira det ordentligt! Så snart är de hennes tur att få betala dyra elräkningar! Hoppas din dag blir super duper! Älskar dig<3

I kväll blir de att åka hem till Sofie med lite folks, blir nog nice! :)


Saknar dig..<3


Saknar dig..<3

Mys

Hej, sitter hos Amandapanda. Fia står brevid mig och tittar på vad jag skriver, mahaa!

På Amandas tangent bord saknas en tangent, närmare bestämt f6, illa! Och dessutom så är halva skärmen polkagrisfärgad, så man ser inte jättebra vad man skriver för något.

Vi har haft en liten myskväll här hos Bumbi, men god mat och roligt folk, Hanna filmade mig och Amanda förut när vi dansade till en sång på så ska det låta, jag antar att Hanna kommer lägga ut den på sin blogg sen. Så ni får väl kolla på den där om ni har lust, vi är snygga iaf!

Nu ska vi spela spel! hej dååååå!

Vårkänslor

Hoppsan, jag somnade visst, i 2 timmar (a)

Idag på engelskan ploppade de bara upp i huvet på mig va tuffa vi människor är, jag tänkte på de när Peter stod o pratade engelska helt flytande, tänk, han kan liksom prata flytande engelska och svenska, o vissa kan prata tre, fyra språk flytande, tänk hur jävla mycke vi kan egentligen, vi har liksom skapat en hel värld med massa tekniska grejer hit o dit, sjukt!

Idag har det varit en väldigt solig och fin dag, man märker hur allt blir snäppet gladare och piggare och hur vissa sätter på sig lite mer våriga kläder, vissa kanske lite för våriga/sommriga, men va fan de gör mig ingenting för de är ju ändå snart sommar :D:D

Langar en väldigt bra låt också!




Tisdag

Haha, kollade nyss på "vem va de som fucking kasta" på youtube, den är rolig den, snacka om att vilja starta bråk!

När jag gick hem från bussen idag så sog jag världens gulligaste lilla familj! 2 barn som lekte i skogen och klättrade i träd, och en mamma som satt på en sten med en bok i handen och läste i, får man säga vårsolen? JA klart man får för de känns som att våren är på G nu! Det såg bara så himla mysigt ut, perfekta familjen liksom! :D

Psykologi orov idag va de också, eller mer som en muntlig redovisning i en liten grupp, gick ganska bra för alla tror jag, fast jag, dumhuvet hade pluggat in en utvecklingsteori för mycke, men tänk vad smart jag blev av de!

Hade matte prov också, gick inte fullt lika bra! De kommer jag få bekräftelse på när vi får tillbaka proven. Matte C kärlek<3


Svenska.

Sitter här och har svenska egentligen, kan ioförsig inte göra så mycket eftersom att jag inte har några svenska grejer med mig, glömde de hemma. Vi har i alla fall fått vårt tal uppskjutet i 2 hela veckor nu, så nu behöver jag inte drömma jobbiga drömmar om talet, inte förrän om 2 veckor igen!
Kan ju försöka hitta något mer bra i alla fall.

Idag blir de till att plugga lite, sen så blir de lite dans, ska inte köra gärnet, men vara med lite ialla fall, min förkyldning börjar lätta lite.

Dödsstraff va de ja...

Sovmorron!

Hela natten har jag vaknat av att snoret inte vill sluta rinna, i ena näsborren rinner de, i den andra kunde jag inte ens andas ut, och ingen nässpray har vi hemma heller, eftersom att det aldrig är någon i vår familj som är sjuk! Finns det ingenting som man kan andas på istället för att man inte ska vara så täppt? Typ, peppar, eller sprit, eller har jag bara fått för mig de?
Jag har haft samma dröm genom hela natten också! Där jag haft panik över att jag inte kommer att få till något bra svenska argumentations tal!

Börjar inte förrän klockan 10 över 1 idag, en lektion! Riktigt skönt. Sen ska jag plugga matte med några tjejer. USCH! Inte USCH för att träffa dom, men USCH för matte, ska sätta mig med den nu i en halvtimma innan jag ska åka.

Små sjuk

Sitter hos Per och svettas och fryser om vartannat, Jacke och Per kollar fotboll , men jag är inte jätte intresserad så jag satte mig här istället :) Per vill inte pussas för han vill inte bli smittad, jag vill ju pussas! Menmen..

Dans senare i kväll, men jag kommer nog inte vara med, har en ganska jobbig skolvecka framför mig så vill inte bli mer sjuk, men måste i alla fall ner och kolla! Sen så har vi ju fått en uppgift i skolan där vi ska ta reda på hur våran tränings månad framöver kommer att se ut, så då måste jag prata med Sanne om det.
 
Mysig kväll igår för övrigt! Var hos Waern ett gäng och käkade taco kollade melodifestival och myste!

Per kastade nyss en studsboll på mig, nu ska jag gå och krama han i alla fall.

Nu händer de grejer!

Precis! Nu händer de grejer hos familjen Sveding/Karlsson!
Vi ska vara kattvakter åt två katter den hela den här veckan som kommer nu :) 
Dom kommer nu :) Gosigos (a)

Lördag

Just nu ligger jag nerbäddad i min säng med datan i knät o myser, känner mig lite alv hostig och så, men va fan!

Gårdagen var mysig,började med skolbio, en jätte sorglig film, men sån film som alla bör se! Benx hette den! Men innan bion så var jag Jossan och Hanna och åt frukost på CaffeLatte, inte helt fel de!

Igår kväll va de handboll som gällde, jag är inte jätteintresserad, men de är ju kul att gå om det är massa folk som man känner där! :) Efter det så blev de mys hemma hos Frida! O jävlar va många vi vart! Jag, Jossan, Hanna, Anna, Frida, Emma, Amanda,Waern,Linus,Dagge, Anton,Emelie! De va mys! Blir undefär samma gäng i kväll igen med mat, melodifestival och xbox har jag hört ;)

Jag har nu lärt mig hur man lägger in låtar från youtube! ;D så här kommer en superduper!
Funtar på att göra en dans till den, vi har fått en frivillig uppgift ifrån våran tränare att göra de, och jag gjorde ingen förra gången, så de kanske är dags! Den är ju bra, massa olika grejer som man kan hitta på + att man blir väldigt glad av den!
Jag kan inte låta bli att tänka att man står där på scenen o kör gärnet liksom, att man är värsta stjärnan.. men ärligt, vem
har inte tänkt att man är bästastebästa?




Efter Dans.

Nu har jag precis kommit hem från Tellus. Jag kan säga att det gick mycket bra för alla! Vi är totalbäst (somalltid;)). En människa (vet ej om det var en han eller en hon eftersom att det inte var jag som träffade denna) ville ha vårat nummer, det är ju alltid kul när de frågar efter sånt liksom, det betyder ju att man va bra! Vi blev även erbjudna att vara JC modeller, den 4 april. Men jag som ska iväg kunde ju tyvärr inte :/ Fast kanske var bra, jag kan väl inte modella?  Hur skulle det se ut...

Bella kommer hit närsomhelst och ska hämta min fröda leece mössa, en som jag sytt själv i slöjden när jag gick i 4:an typ. Hon ska upp mot fjällen nånstans och åka skidor. Fråga mig inte varför hon vill ha en jätteful röd mössamed två toffsar på då, men hon är ju lite weird.

Nu ska jag ut och bädda i friggen, Per och jag kommer att spendera natten ute i den, den är fiiiin och myyysig nuuu :)

Dans

I dag är det dans på Tellus! Ska bli riktigt kul faktiskt :) Lyckades att bli utlottad till Candyman(den nya dansen) också. Inte fy skam! Önska mig lycka till! :D

Hannybanny är sjukis, inte kul det, du får krya på dig så mycket stumpan!

Sen kommer Han och sover hos mig<3

Jag förstår inte..

Hur man kan vara trött, när man har kunnat sova till klockan 10, sen till skolan och ha lite pedagogiskt ledareskap, åkt hem, kollat på tv och gjort mat, för att sen åka och dansa, chill dag ju! Men jag är trött ändå.

Jag blev erbjuden att bli dans ledare för barn i fredags. Det var en tjej som martin hade skvallrat för att jag dansade, och nu behövde de dansledare. Men jag tackade tyvärr nej, skulle säkert vara jätteroligt! Men jag känner att eftersom att jag redan leder en grupp och dansar själv så räcker det, jag vill hellre dansa engång till själv på någon kurs i sånna fall. Men det svider ju i mammas och pappas plånböcker, för det är ta mig tusan inte billigt att dansa!

Morgondagen bjuder på dans, både på slakthuset och träning inför onsdagens uppvisning på Tellus! Tummen upp för det!(y)

Söndag

Jahapp, då va det söndag igen då, veckorna går fort, men helgerna desto snabbare!

Igår och idag har det varit riktiga mysdagar! Igår var det ju lite fotbollskollade med Amanada och Emma, efter det bar det av hem till Per, båda två var väldigt trötta så vi tog det ganska lungt och låg och havsov, sen så bar det av in till stan, vi skulle ju ut och äta, men det blev inte överromantiskt precis, vi åkte båda två i mjukis till Bella Donna för att äta pizza! Inte riktigt vad jag hade tänk från första början, men det kändes skönt att bara åka dit eftersom att vi båda var ganska slöa, och jag var hemskt sugen på oxfilé pizza med bea sås! (a)
Åkte tillbaka till Per och kollade på Dum Dummare, den kan man inte se för många gånger!!

Idag vaknade vi redan vid halv 10! :O va hemma ett tag sen åkte vi ut på en picnic, myyys<33

Om 3 timmar ska jag iväg och dansa, det känns skönt!

Jag sitter och kollar på gym/ simm kort på hjortens, kostar bara 1200, för 6 månader, ganska bra. Ska höra med päronen om de kanske vill bidra ;)

Lördag

Gårdagen var blandade känslor, men mest bra sådana! Jag hade kul och det tror jag många fler hade, Ni tjejer är helt klart bäst i alla fall<3

Idag blir det till att åka ner till Rosvalla och möta upp Amanda och Emma för att kolla på Perkans match! Måste hitta varma kläder också tror jag, orkar lite frysa!

Kvällen kommer bli riktigt mys känner jag, jag och älsk ska ut och äta lite mat, för att fira att han stått ut med mig i 8 månader ;) nejdå, så jobbig har jag nog inte varit. Sen blir det vidare hem till honom eftersom att han är ensam hemma i kväll, det blir väl bara till att mysa som vanligt, men det tycker jag om (y)

Nu ska jag få arslet ur vagnen och göra någonting utav den här dagen!










P-p-pardey!

Vaknade trött och trött hos Jossan, men vi drog oss upp ur sängen för att försöka avsluta denna skolvecka också, denna gick väldans fort. På tal om dans så är det det som jag och några utav min aunderbaringar kommer att roa oss med under kvällen! Martin och Ralle har nämligen 18-års fest! :D

Mer om den kanske ni får höra om :)

Helt slut.

Sov hos min Per i natt, du är bäst<3

Jobbig dag idag förövrigt! Började dagen med ett hurtigt gympass. Vi skulle egentligen ha haft spinning men både den riktiga instruktören och reserv instruktören var sjuka. Så det blev till att gymma då i stället, ganska skönt att de blev så, för spinning är så extremt jobbigt!!

Fortsatte in på en matteliktion, inte det roligaste precis! Jag ska verkligen försöka ta mig i kragen och göra några tal till sen!

Simmning stod på vårat schema idag också! Det var Frida och Jesper som skulle hålla i den, det var jobbigt med kul! :D Fast fattar inte att man orkar hålla på sådär varje dag ?!

Var och kollade på Tellus scenen idag också, körde bara igenom allting snabbt, och tack gode Gud för de! Min kropp är helt slut efter dagens aktiviteter! Men för de som känner för de så kan ni ju komma och kolla på en liten uppvisning som vi ska vara med i, Den 11 mars är de. Vi+ andra är middagsunderhållning, så det blir buffé där.

Dagen kommer att avslutas hos min Jossan<3

Sängen är min bäste vän!

Jahapp, dagen har inte varit så speciellt inehållsrik, har pluggat med Emma och Hanna efter skolan och så bara, jah och Hanna har kommit fram till att vi behöver ha något nytt och spännande i våran vardag..allt går som i ett mönster dag ut och dag in.

Nu ligger jag i alla fall nerbäddad i min myspysiga säng, ska ta och kolla Andra Avenyn, det är så jävla bra asså!

I kväll blir det i alla fall mys med Per, <3

Herregud!

Fan vad jag är seg ibland, (och det gör mig arg).
Jag har nu försökt logga in här 10 gånger, bytt lösenord 3 av alla gånger bara för att jag inte kom in hit.
Vet ni vad jag gjorde fel?... Jag skrev mitt blogg namn istället för min mail adress..
Hurrande applåder för mig tack!

Ohoj!

Nu har jag gjort som så många andra och skaffat mig en egen liten blogg, tänkte det kan ju vara kul att ha en egen också!

Dagen har vart väldigt lugn men ett litet upbrott på matten har jag ju hunnit med förstås, älska matte<3
Annars har det varit en väldigt mysig dag, hade bara två lektioner, två väldigt lätta sådana. Sen så lunchade jag med pappsen på stan, det blev pizza, typisk mat att äta med pappa, men jag klagar inte! :D


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0