Psykolo

Nu tror jag näst intill är klar md psykologi arbetet, så jävla nice!
Har intervjuat en gammal barndomskompis som har haft anorxi med klarat sig ur de. De va väldigt intressant att få höra det ifrån någon som verkligen har haft det. Annars så kollar man ju bara på dokumentärer om de, o då är det inte lika verkligt, inte för att jag tycker att det är verkligt att hon har haft det heller, eftersom att jag aldrig träffade henne då hon var som sjukast.
Intervjuade hennes mamma också, mycket intressant att höra de från två olika synvinklar!
Usch vilken sjukdom hörrni!

Annars då? Jo tack vädret har ju vart bra, men vart har min fritid tagit vägen då vädret är som bäst? Pluggpluggplugg, lite sol, plugg, mat, gräsklippning, plugg, gräsklippning. Aja tjänade ju lite pengar på gräsklippningen i alla fall :D

Måndag

Finfint weather today, goodie goodie!

Va på stan med min hemkomna vän josefina och hanna.
Inhandlades bikinitrosor och ett par solglajjer dagen till ära då solen tittar fram! :)

Slog ihjäl några timmar på vallarna med lite folk, de va skönt de.

nej jag vet inte vad jag ska skriva, hejdå




Kanske bli lite ljusare till tha summer maybe?

Fredag/Lördag

Nu är jag hemkommen från perkans house.
Mina föräldrar +jag vart hembjudna till honom på lite mat o sådär. Själva grejen med att mamma och pappa skulle hem och träffa pers föräldrar hade inte någonting att göra med något giftemål eller något sådant! Nej, sånt får vänta ett litet tag till tycker jag nog.
Nej det är så att mamma och pappa har blivit bjudna till pers student. Så hans mamma tyckte det skulle vara lämpligt om de hann träffas någon gång innan så att inte mamsen o papsen skulle känna sig helt vilsna när de kommer dit på studenten.
Kvällen var mycket trevlig må jag säga. Lite orolig va man ju innan måste jag erkänna. Man har väl sett på film herregud hur föräldrarna inte kommer överrens, pinsamma tystnader o så vidare och så vidare...
Men det pratades glatt på i ungefär 5 timmar utan tystnader. Tummen upp på de. haha.

Förövrigt så skulle jag kolla statusen nyss, och den 22 maj finns inte. Den hoppar direkt från 21 till 23... hm dessa tekniska saker. tacka vet jag vanlig almanacka. Där missar man ingen dag i alla fall!


    

<3

Fredag

Nu far jag o bella in till stan för att möta upp mallanbrallan o ta en fika :) Myspys!

Förövrligt så känns de som söndag idag, men de är de inte för de är bara fredaaaaag :D wihoo.




Sötnos till vänster saknar jag, o sötnos till höger träffar jag snart :)

Tjarååååå

Skolavslutning

Nu har jag precis kommit hem från stan. Har vart med mamsen och köpt skolavslutningsklänning. Hittade två stycken dock, så de blir väl en på dagen och en på kvällen :) En bh och armband kirrade man in också! De är så bra att gå på stan med mamma, för då sparar man helt plötsligt pengar. Vilket jag måste göra. Mitt sommarjobb för i sommar kanske blir att kilppa gräsmattan hos per.. varannan vecka.. pengar rullar in som de ska, de går bra nu.. japp japp.

Nej men en liten aptit retare på klänningarna eller?



Den här blir de nog på dagen för den är lite mer somrigare än den andra.




O denna blire på kvällen! Fast den är lite gränsen kort, böjer man sig ner tillräckligt så visar man hela härligheten.
Så vi får se hur man kan lösa de!


Nu ska jag hoppa in i duschen o sen så över till lill grannen som fyller 6 tror jag.
Senare blir de grillning med folket :)

Ledigt!

En extra ledig dag fick man idag då pga inställda lektioner. Tackar man inte nej till!  :)

Sov ganska länge, vaknade vid halv 11 någongång. Riktigt nice. Gjorde någon form av frukost, vi hade typ ingenting som var värt att äta men tillslut så kokade jag ägg i alla fall och kollade på något program om Hitler. Jag vet inte vad de va för språk de pratade. Inte va de svenska i alla fall! Tråkigt program..

När man får ett sånt här sms om att dina gratis sms är slut så blir man ju altid lika ledsen för att en hundring måste ryka för att man måste fylla på de där. Fast ändå, att få gratis sms är fett bra. Tänk hur mycke pengar som skulle försvinna från en annars! :O
Så jag tänkte att jag i alla fall skulle röra på fläsket lite så jag gick till ICA ( inte jätte långt men iaf). O sen då? Tror ni inte att de ska börja regna oxå? Jo, men varför inte? Hm... Men jag ä inte bitter!

När jag kom hem blev jag väldigt varm i hjärtat. På tv visade de Extreme home makeover. Själva programet tycker jag inte om, de är så uttjatat o alla som skriker: OOOOH MY GOOOOD!!! Hela tiden. Men nu va de om en familj där en kille va utvecklingsstörd. Och när man såg hur hela han sken upp och var så jäkla glad över sitt nya rum han hade fått så fick man lite tårar i ögonen.

Senare ska jag väl pysa hem till Hanna i Oxelösund för att mysa lite där o sen blir de fotboll!

Bounce

WOW säger jag bara! Helt sjukt bra! Det dansades verkligen överallt, på siodrna frammifrån mitt i publiken, i taket!

Alla hade ju ståplater bara för att man va tvungen att flytta på sig hela tiden. Det kom tillexempel som en "armé" som stod på en slags scen som rörde sig mot oss så alla va tvunga att backa jätte mycket. "Armén" hade två hundar som stod och skällde argt så man blev ju lite sacred asså. 
De bjöd upp några personer som fick dansa tryckare med dom och de som blivit uppbjudna fick sedan även kasta tårta i dansarnas ansikten. Asså de va helt helt sjukt, fuck va kul de va.
Hela föreställningen avslutades med skumparty, det trillade ner massa skum ifrån taket så där stod vi o shakade loss lite med allihopa. Vart dyngsura dock eftersom att va hade skum upp till midjan där ett tag :D

Jag ligger i alla fall i sängen just nu och skriver lite, mamma har öppnat ytterdörren och de luktar sådär gott som de gör på våren! ni fattar vad jag menar :)
Ska snart sätta mig ute på verandan med mamsen och äta lite frukost i solen.

Senare idag va de planer på östigsnäs. Så jag ska höra med Emma om hur vi ska göra, de blir säkert bra!
Med fint väder och roligt folk (hoppas jag) har aldrig träffat folket. Så blir de nog mysigt där ute. Anna tror jag skulle med också :)

Jossan åker mot varmare breddgrader i morron också. Hmm, inte okej! Eller jo de är väl de, för henne i alla fall. Hoppas på att vi får fint väder här hemma också så man blir lite happy fan.

Nej nu babblar jag bara, lägger in lite biler från igår. Fick inte ta några bilder där innifrån så de blir före och efter bilder. :)



Det börjades med god mat från Olearys. Satt ute vid vattnet och åt :)




Vi såg alla ut såhär efteråt. Wiiiiiee!!



Jag va tvungen att köpa en t-shirt också! :)

Melodifestivalen

Sitter eller snarare ligger här och kollar på meloifestivalen. Första bidraget nu, ja vad ska man säga, lika dåligt som vanligt! Hoppas att Sverige får vidare i alla fall. Annars har man ju kollat i onödan.

Dagen då. Jo den har var bra men skoldagen väldigt onödig. Kom till skolan som vanligt vid halv 9. Men de va verkligen ovanligt tomt, jag fattade ingenting. Sovmorron? Nej jag va säker på att de va tisdag. Skickar iväg ett sms till Amanda om vart alla är. Matte B nationella fick jag som svar. Satan, där stod jag kvar ensam och skulle ha psykologi. Som tur va så fick jag gå. Men ändå, jag kunde fått sovmorron, eftersom vi inte hade svenska heller efteråt. Hmmm.

Men jag tog en snabb runda på stan med Perkan, även kallad shoppar´n. Han köpte många saker han, men inte jag för jag har inga pengar... Lunch på rhodos hann vi med också innan jag skulle tillbaka till skolan för att ha vår näst sista matte lekion innan matte C nationella på Fredag. Gött at bli av med matten sen va!!

sökte förövrig ett sommar jobb idag. De är så jäkla sega på att svara på Ibis om jag kan få jobba där i sommar igen eller inte. Så jag sökte ett jobb där man går runt till gamligar 65+ och kollar så att deras branvanare funkar typ, haha kul jobb. Men bättre än inget om jag inte kan jobba på Ibis.

Plugg

Detta eviga pluggande asså! Jag får krupp, eller nått. Men jag vill verkligen verkligen bara ha sommarlov nu, det är de enda jag önskar mig.. tror jag!  Har i alla fall pluggat typ hela dagen idag, med vissa avbrott. Men de känns inte som att jag har kommit någonstans i alla fall :/ Jag får helt enkelt ägna mig åt plugg i morron också!

Vi har en vg/mvg del på natur och friluftsliv som jag började på lite nu i alla fall, jag skrev en sida så nu är de bara en kvar, sen jävlar! Jag valde att skriva om friluftsliv för funktionshindrade. De är ganska sjukt igentligen. Jag läste en artikel som en funktionshindrad hade skrivit då skrev han så här:

"Jag är en vanlig och ganska tråkig person.

Jag är drygt trettio, blev inte miljonär under nittiotalets IT-hausse, har aldrig varit med i en dokusåpa eller släppt en eurodisco-singel. Här kommer tre fakta om mitt liv:

  1. Jag bor i en hyreslägenhet i Stockholm.
  2. Jag kör en tråkig japansk småbil.
  3. Jag har en flickvän och vi går på bio ibland.

Trist va?
Men innan du slutar läsa kommer här en så kallad "plot twist". Det är nämligen någonting hos mig som får barn, och ibland även vuxna, att stanna upp och titta. Som får hundar att skälla och gamla damer att lämna plats i kassakön på ICA.
Jag sitter i rullstol. Mitt funktionshinder får mig att se lite konstigare ut än genomsnittet och det räcker för att jag i mångas ögon ska bli en mer intressant person. Här kommer mina fakta igen, nu i ett annat ljus:

  1. Jag bor, trots mitt funktionshinder, inte på institution.
  2. Jag kan framföra ett motorfordon med bara händerna och dessutom lyfta in och ut min rullstol.
  3. Trots mina fysiska defekter har jag en kvinna i mitt liv. "



Det är inte okej! Alla ska behandlas lika, bara för att man sitter i rullstol betyder inte de att man helt plötsligt inte kan prata! Så på ett sätt så är de faktiskt ganska intressant att skriva om det här, men det finns inte så jätte mycke bra fakta.Vilket gör mig irriterad!!!!

Snart ska jag i alla fall till Jacke med Perkan o kolla fotboll. Seyaaaah!


Fix

En riktig hemma kväll har jag tagit idag, de har faktiskt varit väldigt skönt! Jag har hunnit med att klippa till tyg som vi ska ha i morron på våran uppvningning, färgat/slingat håret, blev helt okej, lite väl tydliga slingor här o var men vafan! Jag har haft ansiktsmask och målat naglarna. En riktig " det finns bara jag i hela världen" fixar kväll. :)

Nu har jag bara kvar att packa ihop alla kläder som jag behöver tills i morron, vilket är ganska många kläder, vilket betyder att jag måste hitta en stor väska! Som tur är så har mamma erbjudit sig att skjutsa mig till Sporthallen i morron vid kvart i 8. Ska hinna träna med JG. Sen blir det till att vara där hela dagen :)

Jag var hos Malin igår till idag. De va riktigt mys, va länge sen man träffade henne! Hon fyller ju i morron så hela tjocka släkten va där. O de konstiga va att det inte ens va hela tjocka släkten som va där, även fast huset va full proppat. Det är jag som är van vid våran lilla fjuttiga släkt bara!
Både på resan dit och på resan hem så kom jag underfund med hur otrooooligt tråkigt det är att åka buss när man: inte har någon att prata med, inte har någon musik att lyssna på, när det är jätte fint väder ute och man själv sitter på bussen, när man är törstig + när man känner att. FAN jag skulle ha gått på toa innan jag gick på bussen.

Valborg

okej, valborg... Hm inte så som man hade tänkt de kanske ;)

Vi började med att åka ner på stan och skriva på Beppemössorna och så, då vart man lite taggad i alla fall.
Sen åkte vi o köpte mat (skulle grilla kött... mmmmmmmmmmmumms)
Vi grillade
Vi åt
Vi blev trötta och otaggade.
Det va inte så mycke kul folk hos Anna.

Slutade med att Jossan Anna och Frida gick ut på krogen medans jag och emma låg kvar och kollade på tv. Fia och Micke kom in och underhöll oss oxå. Men jag tyckte de va skönt ändå!

Sen följde jag med Perkan hem o sov hos han. :) (y)

Snart ska la familia till Donken ;D gött ni! Sen ska jag dansa, o sen så åker jag Bellisbub till Flen hem till Malin! :D

Kom och kolla på uppvisningen på sporthallen på söndag kl 16.00

RSS 2.0