måndag

De bröjar lukta mat här hemma. Mamma har bestämt att vi ska ha GI- vecka den här veckan.. Kul att vi övriga i familjen också blir drabbade av hennes ideér! Men de är bara hoppas på att de blir god mat ändå! Lukar gott iaf.

Blir säkert en kanon vecka den här veckan också. Firning av Anna på onsdag och firning av Goffe på fredag. Kan inte bli annat än kanoners! :D

Ska sticka iväg o träna mina små barn och mig själv också snart. Är inte på humör för de. Ville helst ligga o dega i soffan! Menmen, de är bara tuta o köra :)

Nej nu ska jag kolla på the hills ;)

Fett bra låt!


Fredagskväll

Sitter här vid datan och försöker hålla ögonen öppna ett liiitet tag till! Är sjukt trött fast klockan inte ens är mycket.. Har haft en liten kräftis idag med familjen Sandqvist som vi alltid har såhär sent på året för att kräftor är så sjukt jävla gott! Så efter mycket sång, skratt och roliga hucklen på huvudena ( jag skulle fixa hattar till alla, men orkade inte göra några. Så jag letade fram massa halsdukar som man fick linda runt huvudet. Alla var söta) och idol tittande så är jag trött.

Nu har jag min första lediga helg på helt oktober månad, ska bli sjukt skönt att få soooova i morron! Ska sova länge, sen så drar jag och gänget iväg på LARS WINNERBÄCK! :D Ska bli riktigt kul!

Mycke kul som händer nu tycker jag, Lars, Firning av Anna, Tatuering som precis blivit gjord, Snart får jag gå på min första studentfest, Jag ska lasra mina ögon så jag kan kasta linserna och glasögonen åt helvete! ( Förlåt mamma. Mamma tycker jag svär så mycke i bloggen. Gör jag det? Inget jag tänker på iaf..) Sen idag så undrade Malin om Jag Jossan och Anna ville följa med till stockholm den 22 januari och bli fotade i studio. Man blir sminkad och håret blir fixat, sen är de bara posa sådär fult som alla modeller gör så kirrar vi in modellkariären efter studenten! ;)

Ska snart släcka och natta kudden! Sov sött.. :)


RSS 2.0