Fredagkväll

Sitter vid datan och har pluggat lite. Skickat in historian som man inte kan känna sig annat än missnöjd med! Jag har blivit så jävla slö när de gäller de där med att plugga! Inte okej! Men nu kan man pricka av historian, religionen och specialidrott C skiten iaf! Niiiice.

Bakom mig i min säng ligger Emma och Frida som oxå försöker göra sina liv lite lättare genom att plöja sig igenom lite plugg.. undrar hur mycke de pluggar egentligen.. hm inte okej de heller!

Var på halkan idag också med tjejerna som ligger bakom mig. De va ju fett kul! Haha fick lite panic där ett tag när vi snurrade runt med bilen första gången då jag körde och inte hade en jävla aning om hur mycke bilen skulle snurra utan att jag kunde göra ett skit! Men de va ändå kul! Inte 2000 kronor kul. Helt jävla sjukt hur mycke de kostar att ta körkort egentligen... tur att mamma o pappa finns ibland, och att jag är en sån söt dotter så att de vill sponsra mig med de! (A)

Var och testade studentmössor igår också! Ojojoj, stackars mamma och pappa igen, körkort + student år. Funderar på om man borde köpa hund i stället för att skaffa barn sen, blir ju så jävla dyrt!... Men nej, jag tycker inte så jättemycke om hundar. Är mer en människa människa om ni fattar? :D

Nej men hejsan svejsan!



Lördagkväll

Fan! Jag skulle ju försöka hinna plugga lite ikväll...
Men packningen, handlandet och steka pannkakor inför paddlingen i morron tog för lång tid, o nu orkar jag helt enkelt inte! Jag vet inte ens vad det är man ska ha med sig riktigt! Aja de märks i morron när jag märker att jag missat hälften!

Gårdagen var förresten bäst! Jag hade jättekul. Kvällen ägnades åt att vi skulle fira Behmas fördelsedag! :) (Y)

Idag så har vi glidit runt på stan och kollat på alla bravader, modevisningar, marknader o allt sånt som hänt här.
Sen så skulle jag och Behma sta i entrén i storthallen och ta betalt till onyx match.. herre min ge säger jag bara. Min huvudräkning ligger på minus!

Förresten! Idag när jag cyklade till ICA för att handla så stod de en total kvaddad bil på parkeringen! Jag menar verkligen total!! helt ihoptryckt med airbagen halvt uppblåst o allt! Man kan ju undra vad som hänt med den, o vad som hänt med människorna i den! :O

Jobba i morron bitti då. Ska snart gå o lägga mig så jag orkar gå upp o orkar paddla massa! ;)





Till Haaaaavs!

Har vart ute på en heldags sjö tur. Mauri som äger labrador bjöd med massa folk för att bara åka ut o fika, äta, gå prommenad på askö/ bada på aksö o sen fika igen! Faktiskt mysigt eftersom att vi fick fint väder där ute oxå!

Snart så är de mat. Konstigt att man är hungrig. Men de är väl mig vi pratar om. Konstigt att jag vill ha pytt i panna idag igen även fast jag åt de igår. Men de är väl mig vi pratar om!
Sen kommer lite homo sapiens sapiens till mig. För dem som inte vet vad de är så är de människa. ( hon som vet att hon vet) de har jag lärt mig på historian!

Roligaste hemma festen jag någonsin vart på tror jag var i fredas hos Maria! Svin kul! :D
De som ville fick ha tema. Och temat var som sagt Anything but clothes.

Lite bilder! (WOW jag tog med kameran!!)

Emma med bandage och sopsäck. Elias som vanligt klädd! tråkig! ;)



Marcus med toga.



Fredrik med.. nånting. Jag med bandage och örngott.

Kläderna åkte av ganska snart. ( för pojkarnas del)



Runt 3 så började  festen om igen, då va vi runt 10 st som skulle sova kvar som körde igång igen. Efter lite sång med gitarr och natt korv så fick vi nya krafter!



Sebbe ville inte vara med och dansa, han hade ju krocko att hålla koll på!




Trötta men glada dagen efter!

Tack Maria! :)


Klassfest

Idag blir de fest ute i tystberga hos Maria! Kommer bli riktigt kul känner jag på mig! :)
Det är ett roligt tema och jag hoppas att alla föröker fixa till sig så mycke som möjligt!
Temat är Anything but clothes- kom klädd men inte i kläder! Fett kul jao!
Det är folk från idrottsprogrammet som kommer, så bara en massa kändisar :)



Höst

Satan i gatan vad mina tisdagar kommer bli nice! Endast en lektion vilken är historia, tycker iaf inte att det är det roligaste ämnet kanske. Men har ju bra lärare så jag överlever nog :)

1:a september idag men de gör inget. Kommit på hur rolig höst det här kommer att bli! I höst ska jag:

  • Fira Emma
  • Fira Anna
  • Fira Amanda
  • Jag fyller 18
  • Jag och Jossan ska tatuera oss 2 november!
  • Vi drar till stockholm för att kolla Lars!

Och på Fredag så är de klassfest hos Maria med temat: Anything but clothes. Roligt men svårt tema!

Försökte plugga lite körkorts teri förut oxå! Men guuuud vad de är tråk! Nej tråkigt har jag inte tid med! ;)




 


RSS 2.0