Helgen

I fredags så var det planerat att våra Zakynthos kompisar skulle komma på besök. Men det blev ändrade planer pågrund av jobb o sånt skit. Så jag och Emma roade oss med att gå och kolla på jossan när hon spelade handbollscup! :) Där träffade vi lite folk så Antonio och Emlilo (ha ha ha, tråkig tjej) följde med hem till Emma. Där hade vi lite konsert för oss själva, åh vi sjöng så fint <3
Senare på natten tog jag och Emma en långprommenad på 2 timmar! GÖTT!

I lördags så tog vi det lugnt mest hela dagen och till kvällen väntades det grill mys hos mig, slutade med att vi blev runt 10 pers. Men jag klagar inte, tycker om stora folkmassor!
En galen 5 åring kom på beök under kvällen oxå och attakerade Sebbe. haha, de va kul!! De blir nog inte så kul att läsa om de så jag skiter helt enkelt att skriva om de!

Idag vart det en lååång fika på stan med Hanna och Emma. Duss och en tjej till var med ett tag oxå.
Sen så fick jag träffa perkan ett tag.
O nu ska jag sova.
Kul helg?
JA!





Skolan

Sitter i skolan nu. Det är inte mycke liv här inte, bara några pojkvaskar från klassen som sitter och nördas (så som jag ) vid datorn.
Hade lite fys i morse. Vi pratade först igenom kursen och så så det blev inte jättemycket tid kvar så vi fick ha våran egna träning. Känns faktiskt skönt att börja röra på fläsket lite igen!

Har bara en till lektion idag sen ska vi hem till jossan och plugga på vårt UF företag! De går sakta med säkert frammåt tror jag minsann. Börjar ordna upp sig med allting nu. Så snart får vi väl börja dra in lite kosing till vårat företag :)

Nej nu ska jag kolla vad pojkvaskarna nördar för något! :) 

HEJ!



.


Nu börjar svida rejält av saknad och tomhet...



Skolstart!

Första skoldagen ida rå! Gick ju fint de oxå. Fick sätta igång direkt med projekt arbetet. Vi ska ju ha UF företag dårå. Kommer nog att bli riktigt kul :)

Maha tjockisar vi va i morse då! Skulle äta hotell frukost på Voyage för att fira att vårat sista år börjat.. eller hur man nu ska se de. Men i alla fall så kom vi en kvart innan de stängde och va tvugna att ta hur mycke mat som helst innan de plockade bort allt! Inte trodde man att 6 små tjejer skulle kunna äta som 30 tjocka män. Men de gick! Gött!

Möte inför dansen idag oxå! Känns riktigt bra med massa nytt o allt! Känns bra att få komma igång nu efter typ 1000 år igen!

hEjDå!



En tjock man som försöker träna!

en lördagsmorgon

Gårdagens då!

Malin kom hit runt 2 så då blev de en stads runda och lunch med massa folk :)
På kvällen så var vi hos hanna och åt mat från rhodos o så, ölspelet utan öl blev de oxå, funkade de med! :P
Sen blev de krogen för dom som var fyllda 18. Våran plan funkade inte för mig så jag fick skjuts hem utav anton, tackartackar du! ;)

Malin kom nyss hit, men hon gick o våldtog duschen direkt! Ska väl försöka hitta något att äta. Vi är hungriga!
Sen blir de till att kolla på när Amanda och Anna ska spela match, för att sen åka hem till Behma!

Kul inlägg?! hm.

Mina kompisar är i alla fall de bästa <3

Alexandra

Idag for man hela vägen till Eskilstuna till min käre vän Alex. Mycket saknad har hon varit. Riktigt skönt att få träffa henne och prata av sig allt. Hon babblar på som vanligt och det är underbart!
Kändes som att jag fick lite ny energi av den kvinnan! ;)



När vi var i romme i 9:an :)

..

I morgon åker jag till Eskilstuna.. det behövs jag saknar Alex!

Idag har jag o jossan vart i norpan o införskaffat lite saker de va mysigt!

Måndag

En vecka kvar till skiten börjar igen. De har gått väldigt fort, som alltid dårå.
O jag som inte ens har jobbat speciellt mycke har ju haft hur mycke tid som helst. Men känns inte som att jag gjort något jätte vettigt. Men det har vart skönt ändå! Varit med dom jag tycker om bara :)

Var ute och övningskörde nyss, gick väl sådär. Jag kan inte backa in och parkera. De ger ju så himla bra tips när man sitter i körskolebilen. Men sen då? Några dagar senare så kommer man väl inte ihåg det? Papper och penna borde få åka med på körlektionen tror jag... hm nördigt.

I kväll blir de bio... IGEN! Haha jag har vart på bio tre gånger på mindre än en vecka. Kalla mig the movie girl. eller nej gör inte de, de lät inge bra.

I morgon så åker jag o jossan i alla fall till norpan. Göra av med lite cash... bra?? JA!!

Annars så önskar jag bara att man kunde vrida tillbaka tiden ett år så skulle allt vara precis perfekt!

Zante!

Hemma från en sjukt rolig vecka på Zakynthos!

Med bad, sol, båt, vattenland, mat, nya människor, nattklubbar, bra musik, och massa massa mer tillsammans med 9 underbara tjejer kan de inte bli annat än bäst!

Kunde dock stryka sista dagen eftersom att hälften av oss låg sjuka. Men den dagen kommer vi inte alls ihåg, så tack för en toppen vecka!!

De här gör vi om någon annan dag :D

Grekland

AAAaaah! Jag sitter och läser lite på internet om Langanas! Fyfan va bra vi kommer att få de! Jag längtar som en tok. Tror nog aldrig att jag harlängtat så här mycket till någonting i hela mitt långa/korta (beror på hur man ser de) liv!!
Jag vill bara skrika typ! :D:D

Mahhaaaaaaahahahha :D:DD::D:D


Heron

Alldeles starx åker jag till stockholm. Till Heron City med Per. Ska kolla Ice Age i 3D, kommer bli kulmys :)

Dagarna rullar på som vanligt med allt vanligt. Orkar inte skriva hejhej.

RSS 2.0